söndag 17 april 2011

Fågelskådarproblem

På dagens promenad hade jag ett mål och det var att få till en hyfsad fågelbild. Vädret var skönt, fåglarna kvittrade och Tollaren som skuttade 10-20 m framför mig såg till att alla presumtiva birdshots blev eliminerade.
Så jag tog en bild från solstolen i trädgården istället, när jycken var på andra sidan huset. Sådärja, sånt ä livet, man måste välja.

2 kommentarer:

 1. Haha!! Jag känner igen det "problemet" men som tur är så är fåglarna hemma på gården van vid våra tre odågor och bryr sig inte särskilt mycket om dom. Men ute i skogen...ja då är det annat :-)
  Jag har lite länkar på min sida med olika fotoutmaningar som är lite olika dagar i veckan och där är det bara att "hänga på" när man vill och har lust. Det är lite roligt att klura på bilder till det aktuella temat och sen kika runt på andras sidor och titta på fina bilder :-)

  På söndagar brukar det vara fototriss och det är populärt då är det tre bilder som ska passa temat men nu är hon som har det barnledig i några veckor men sen drar det igång igen :-)
  Ha en bra dag
  kram Sinna

  SvaraRadera
 2. Hej Sinna och tack för din kommentar och information. Jag ska absolut test någon av dina utmaningar :)
  ha en bra da du me
  kram Lena

  SvaraRadera