Leo

Vi har haft vår Tollare Jack i 5 år nu, han är helt underbar. De sista 2 åren har jag ändå varit sugen på att skaffa en hund till, dels som sällskap till Jack, dels som "knähund" (vilket Jack verkligen inte är..).

Jag hade varit inne på nätet och sökt den rätta valpen varje dag i säkert ett år när jag hittade annonsen jag genast kände att den var rätt. Efter att ha fått ett "ok" från familjen så ringde jag och bestämde träff dagen därpå. Valparna var 6,5 v.

Han bodde i Alingsås den lille valpen, hos en familj med två hundar (eg.tre eftersom de behöll en valp ur denna kull) och alla dessa små ivriga sötnosar.

Leo 6,5 veckor


Leos mamma står helt lugnt och ger alla små valpar mat. Sex valpar allt som allt (har jag för mig). Leo ligger på rygg och tar för sig till höger i bilden, en svart pälsboll.

6,5 v och bedårande söt. När vi hade tittat på honom gick det naturligtvis inte att motstå, vi tingade honom och döpte honom till Leo.
När vi skulle åka hem så var Leo så trött att han var tvungen att lägga sig och sova direkt :)
Nu måste vi vänta i 2,5 v innan vi kan hämta honom.Leo 9 veckor


Så äntligen, efter en hel del pusslande med semestrar för att den lille inte ska behöva lämnas själv på länge så kunde vi hämta honom när han var 9 veckor. 

Och han hade växt den lille parveln!
Nu väntade en bilresa på 1,5 timme, hur ska det gå?

Här försöker Barbro ta farväl av Leo, vilket inte är lätt, han har inte tid! det är så mycket som måste upptäckas.


Leo kommer hem

När vi kom hem så var han nyfiken på allt, att vara rädd var inte hans grej. Jack var vettförskrämd ett par dygn och bodde i en buske i vår trädgård men Leo var tuffare och sprang och luktade överallt.

Här luktar han på alla Jacks leksaker, bollarna är favoriter vilket kanske syns...

Han studerar direkt hur Jack beter sig och gör likadant. Jack älskar pinnar och biter ofta och gärna sönder dessa. På bilden har Leo fått tag i en flisa som Jack har bitit väck och börjar bita han också..
n a h h h...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar