söndag 13 mars 2011

Rambutan

Ibland är det kul att testa en ny frukt. Den här gången valde jag en frukt som kunde tänkas vara häftig på bild, det blev Rambutan. Odlas i Ostasien och används mest som snacks eller till ost. Smakade sött, som mitt emellan fläder och päron... god var den. Fruktköttet var geleartat och kunde klämmas ur skalet utan problem, kärna i mitten som man inte ska sätta tänderna i.

Rekommenderas som ett spännande och nyttigt snacks, innan en god middag kanske :)

2 kommentarer:

  1. När man skriver samma sak, kallas det för tankeöverföring!! Jag har också lagd upp några bilder på min lilla "trädgård". Några krukor och korgar som vi ställd i varmare läge och täckt. Men de har överlevt, det trodde jag knappast, men skott har kommit i massor och knoppar likaså.
    Om du tittar in så tog jag en macrobild på hasselblomman, den är alltså hur liten som helst, så min bild gör den inte rättvisa. Ger dig en glimt, i alla fall.
    ...och, jag är ledsen men på rak arm kan jag inte säga att jag vet vem din mamma och pappa är. Men det kommer...
    Ha det gott!
    Kram
    Birgitta

    SvaraRadera
  2. Tankeöverföring måste det varit, lustigt :)
    - Vilka härliga vårbilder du har tagit Birgitta!

    ha de bra
    Kram Lena

    SvaraRadera