måndag 28 mars 2011

Fölet

Här kommer en bild på det yngsta fölet i Kråkebo. Hur söt som helst och kolla in den härligt mjuka och lite lockiga pälsen. Närheten mellan sto och föl är total, inte mer än någon meter ifrån varann.

4 kommentarer:

 1. Underbart!! Vilken älsklig varelse och så söööt! Är det era hästar? Vilken lycka i så fall, men även om det inte är det så är det ett privilegium att få umgås med dem. Mycket vacker bild och ögonen ser dig.
  Ha det gott!
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Godkväll Lena!
  Tack för att du varit inne och kommenterat på min sida. ser att min lillasyster också varit hos dig. Nej vi är inte syskon men vi började umgås i tidig tonårsålder och hade mycket gemensamt. Vänskapen har bestått även om vi inte träffas så ofta.Hästar har jag och mina döttrar haft många och jag har ridit i många år. Ser att även du tagit bilder i och från Stadsparken. Dina bilder är fina och du är ung så jobba på och njut av ditt intresse. Jag har inte fotat mycket senaste tiden men det kommer. Jag utövar så mycket och många intressen som du kan se på min Sky drive. Just nu har jag tillverkat en docka till mitt barnbarn som döps på söndag. Hela dagen idag har gått åt att göra frisyren.Jag vet nog inte riktigt var du bor men förstår att det är i Jönköpingstrakten.Allt gott till dig och var rädd om dig. Vi hörs.
  //Gunilla

  SvaraRadera
 3. hej,
  det är vår granne som har hästar, vi har bara en hund :)
  Däremot gillar jag att studera hästflocken här utanför, vem är ledaren? vilka är undergivna, snälla, elaka? Hästar kan vara otroligt elaka mot varandra har jag märkt, särskilt när en ny häst (inte föl) kommer till gruppen, då mobbas den ut i en vecka eller två innan den "godkänns".
  //Lena

  SvaraRadera
 4. Vilken söt liten krabat :-)
  Tack för kommentaren. Alltid lika trevligt när någon uppskattar en små försök att skapa bilder.

  SvaraRadera