söndag 27 februari 2011

Första säkra vårtecknet!!

Igår upplevde jag det första säkra vårtecknet!! och inte var det en vattenkanna i ett träd, det var min allergi. Denna ständige följeslagare som aldrig viker från min sida från mars till september. Är det möjligt att hassel kan slå ut nu? det har ju knappt varit + grader än.

4 kommentarer:

 1. Hejsan Lena! Tack för dina kommentarer hos mig och tack för du vill dela med av dina bilder. Jag har följt dig, men varit lat på att skriva. Fina bilder du ta'r och du har ditt eget signum. Var rädd om det.
  Jaså, du dra's med vårallergi! Jag gör det i omgångar och då vet jag inte om man skall kalla det så? Har en son som är mycket allergisk, av allt... det är jobbigt. Nu är han vuxen och får sköta den biten själv, när han var barn visste man inte så mycket, men fick en uppväxt med piller och sprutor och det var inte roligt. Vet inte om hassel blommar nu. Vi har en hassel i söderläge och den har hängen, men de är långt ifrån utslagna. Det finns så mycket annat... det ena kan ge det andra... Nu var jag stygg,jag menade inte att vara det.
  Kram till dig
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej Birgitta,
  Hasseln behöver bara lite dagsmeja för att hängena som bildades förra året ska skaka loss lite pollen, därför kan den t.om avge pollen i december om det är soligt och varmt. Vanligtvis börjar helvetet i mars.. Usch.
  Tack för din kommentar, kul att du följer min blogg :) jag försöker lära mig hela tiden.
  Ha de bäst!

  SvaraRadera
 3. Hej Lena
  Visst blommar hasseln kolla:
  http://www.pesvahn.com/svahn/Svahnblogg/wp-content/uploads/2011/03/Hassel-DSC_5617.jpg
  Ha det gott / Svahn

  SvaraRadera
 4. Jag kollade och fick se bildbeviset, så liten men ställer till mycket. Tack o lov finns allergimedicin...

  SvaraRadera